2017-05-19 06:31
Lars Rønbøg / Getty Images

Gregor Sikosek fik direkte rødt efter under fire minutters spil i Brøndbys nederlag til Lyngby i går.

Der var lagt op til et underholdende opgør på Brøndby Stadion i går, da Lyngby gæstede Superligaens nummer 2. Men luften fes hurtigt ud af ballonen. 

For efter knapt fire minutters spil vendte Brøndbys venstre back, Gregor Sikosek, kampen på hovedet. En Lyngby-friløber endte med et benspænd fra Sikosek på Lasse Fosgaard, der som bagerste mand fratog Lyngby en åben målchance. Det skal ifølge fodboldreglerne takseres til direkte rødt, og det blev det også.

Dermed gav Sikosek sine holdkammerater er skidt udgangspunkt for resten af kampen, og han har da også været ude at undskylde til både dem og til klubbens fans. 

- Jeg har undskyldt til mine holdkammerater. Jeg er rigtig ked af, at jeg bragte holdet i den situation og ikke mindst Gustaf Nilsson, der blev skiftet ud på grund af mit røde kort, siger Gregor Sikosek til Brøndbys hjemmeside og undskylder herefter til fansene.

- De støtter os i tykt og tyndt, og jeg er ked af at det røde kort, for det gør det også svært at give dem den sejr, de havde fortjent igen i dag.

Pointmæssigt var kampen ligegyldig for Brøndby, der er sikret sølvet, men for Lyngby var det tre vigtige point. De er nemlig tilbage på tredjepladsen, efter FCM overtog den fra Lyngby efter deres sejr over FCK. De to hold er på henholdsvis 52 og 51 point med to runder tilbage.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO