• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Dal Hende er snart tilbage på banen: Som en løve i et bur

Dal Hende er snart tilbage på banen: Som en løve i et bur
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Marc Dal Hende har været skadet i hele sin FC Midtjylland-tid, men begynder i denne uge at træning med resten af truppen. Det glæder han sig til.

Af Anders Dehn

FC Midtjylland har endnu ikke haft megen gavn af Marc Dal Hende, som kubben købte i SønderjyskE i januar. Backen har således været skadet i hele sin tid i det midtjyske.

For en måned siden forlød det ellers, at han ville være tilbage i løbet af to-tre uger, men det har endnu ikke materialiseret sig. Han er dog ganske tæt på nu.

Læs også: Dal Hende er klar om 2-3 uger

- Det blev udskudt lidt. Jeg begynder at træne med holdet i den her uge. Der er sket store fremskridt på det sidste, men jeg skal lige i kampform og vænne mig til, at jeg kan blive løbet ind i. Så jeg ved ikke, hvornår jeg kommer i kamp igen, siger Dal Hende til tipsbladet.dk.

Han var allerede skadet, inden han kom til FC Midtjylland, så både han og klubben vidste, at der ville gå en rum tid, før han var spilleklar. Ikke desto mindre har det været en ærgerlig begyndelse i en ny klub, så Dal Hende ser frem til at komme i aktion igen.

- Selvfølgelig er det en røvirriterende start. Jeg føler mig lidt som en løve i et bur, der bare venter på at blive sluppet ud. Jeg ser frem til at træne med de andre, siger Marc Dal Hende.

FC Midtjylland runder grundspillet af med mod FC Nordsjælland på søndag, men mere realistisk er det nok, at backen er i spil til spilletid, når mesterskabsspillet begynder efter landsholdspausen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus