• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

David Nielsen storroser sin midtbanekriger: Ragede op over det hele

AGF slog SønderjyskE med 1-0 i Haderslev, og dermed ved David Nielsens mandskab nu, at der også er Superliga på menuen næste sæson.

Af Kenneth Jensen

Hvis AGF-holdet mandag aften efter sejren over SønderjyskE fik sig en pilsner, var det velfortjent, for med de tre point sikrede AGF sig også endegyldigt en ny sæson i dansk fodbolds bedste række. Nu kan David Nielsen og holdet se frem og i stedet gå efter den syvendeplads, der giver adgang til en enkelt playoffkamp om at spille i Europa.

Men det holdt hårdt mod SønderjyskE, hvor keeper Kamil Grabara måtte lave flere gode redninger og vigtige indgreb. Det var dog midtbanemand Jens Stage, der fik de største roser af træner David Nielsen efter opgøret.

- Vi kommer herned og de har sat Eggert Jonsson ind i midten og var klar til krig. Men Stage ragede op over det hele. Han spillede en kæmpe kamp med anførerbindet på. Det var godt at se, siger David Nielsen til Århus Stiftstidende.

Jens Stage er en spiller, der har spillet lidt over det hele på AGGF-holdet, men på den centrale midtbane er Stage bedst, og det er også der, David Nielsen helst vil gøre brug af ham.

Den 22-årige AGF'er bar anførerbindet, fordi Niklas Backman sad ude med en skade.

AGF ligger før de sidste tre gruppespilskampe nummer et i pulje 1 med seks point ned til AC Horsens, mens SønderjyskE ligger nummer tre i puljen med bare to point ned til Vejle Boldklub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus