2016-03-09 18:30
Foto: Polfoto/Jens Dresling

Riza Durmisi fortæller, at han skylder alt til Thomas Frank, og at han er utilfreds med hans farvel.

Onsdag eftermiddag valgte Thomas Frank at stoppe i Brøndby oven på et par meget begivenhedsrige timer, hvor det i pressen kom frem, at ejer Jan Bech Andersen havde kritiseret Frank og klubbens tidligere sportsdirektør Per Rud på fan-forummet Sydsiden Online. 

Det var Thomas Frank, der bragte Riza Durmisi i spil til landsholdet, og Durmisi fortæller, at han er yderst utilfreds med opsigelsen. 

- Det er surrealistisk. Jeg ved, hvad han står for og ønsker kun Thomas alt det bedste. Han har virkelig givet mig hård på brystet, og det var hans skyld, at jeg forlængede i Brøndby. Jeg skylder ham alt, og det ved han også godt, fortæller Durmisi ifølge Ekstra Bladet. 

En anden ung spiller, 21-årige Frederik Holst, fortæller også, at det var en chokerende udmelding, Frank kom med onsdag morgen i omklædningsrummet. 

- Det her kommer bag på mig og har taget hårdere på mig, end jeg havde troet. Jeg kunne godt mærke ude på træningsbanen, at der var nogle andre tanker. Jeg tror lige, at vi skal hjem og sunde os oven på alt det, der er sket. Men jeg vil gerne sige tak til Thomas for nogle gode år, slutter Holst. 

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO