• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

EfB-back inden FCM-opgør: Vi får intet foræret deroppe

EfB-back inden FCM-opgør: Vi får intet foræret deroppe
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jesper Lauridsen forventer ikke, at FC Midtjylland uden videre taber to kampe i træk og dermed forærer Esbjerg bronzemedaljerne.

Af Morten Jørgensen

I mandags stillede FC Midtjylland op med en noget amputeret startopstilling til udekampen mod Brøndby, og selvom sidste sæsons mestre startede stærkt, endte kampen med et nederlag på 4-1.

Til dagens kamp mod Esbjerg fB har FC Midtjylland stadig ikke noget at spille for, men denne gang er det en noget stærkere trup, som Kenneth Andersen har udtaget, og derfor forventer Jesper Lauridsen heller ikke, at hans tidligere klub vil forære noget til Esbjerg fB.

- Det kan vi helt sikkert ikke. Vi får intet foræret deroppe. De vil give deres tilskuere en god sidste kamp inden ferien, og så tabte de i Brøndby i mandags – de taber ikke bare sådan uden videre to kampe i træk, fortæller venstrebacken til Jydske Vestkysten.

Esbjerg fB kan selv afgøre, om sæsonen skal sluttes af med en tredjeplads og dermed bronzemedaljer. En sejr på MCH Arena vil sikre det, mens tredjepladsen også vil være i hus, hvis blot OB ikke vinder hjemme mod Brøndby.

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus