• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

EfB-træner om skænderi til træning: Godt, at det ind imellem slår gnister

Foto: Jan Christensen/Getty Images

John Lammers er ikke bekymret over, at der var optræk til slåskamp ved fredagens træning i Esbjerg fB.

Af Victor Risager

Rodolph Austin er en forsvarsspiller, som angriberne i Superligaen slår sig på, og det måtte jamaicanerens holdkammerat i Esbjerg fB, Yuri Yakovenko, sande fredag.

Austin tacklede Yakovenko hårdt ved fredagens træningen, og efterfølgende var der endda optræk til slagsmål mellem de to, skriver Jydske Vestkysten. Sådan endte det dog ikke, da holdkammerater og trænere kom imellem de to spillere, der gav hånd. 

At bølgerne går lidt for højt til træning, kan til tider være bekymrende, men sådan ser Esbjerg fB’s cheftræner ikke på fredagens situation. Tværtimod er han glad for den vildskab, spillerne viste.

Det fortæller han til Jydske Vestkysten

- Slet ikke. Tværtimod er det godt at se den tænding, der var til træning. Hør her, jeg har en datter på 18 år, og jeg ville være lykkelig for at have alle disse drenge til svigersøn, fordi de er så søde og velopdragne. Og det er godt, at de er det. Men nogle gange er mine spillere måske også lidt for søde, og så er det godt at se, det ind imellem slår gnister, siger John Lammers.

Esbjerg fB skal søndag møde Lyngby Boldklub, hvor de skal forsøge at hente deres første sejr i denne sæson. Efter fem runder af Superliga-sæsonen har Esbjerg fB blot hentet ét point.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.