• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Eftertragtet Hjulmand har ikke næste sæson på plads: Men der er muligheder

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Kasper Hjulmand siger selv, at han ikke ved, hvor han skal arbejde efter sommerferien. Han mangler dog ikke tilbud.

Af Anders Dehn

Man må formode, at Ebbe Sand i disse dage arbejder på højtryk for at finde en ny cheftræner til Brøndby IF. Får han sin vilje, bliver det ifølge BT Kasper Hjulmand, som klubben har jagtet siden efteråret.

For en måneds tid siden var det Anderlecht, der nær havde løbet med FC Nordsjælland-træneren, og ifølge belgiske medier er storklubben stadig i spil som ny arbejdsgiver til sommer.

Læs også: Brøndby jagter Kasper Hjulmand som ny cheftræner

Muligheder lader der altså til at være nok af for den 46-årige fodboldtræner, men han fastholder selv, at han endnu ikke har fremtiden på plads.

- Og jeg er helt ærlig over for dig, når jeg siger, at jeg ikke ved, hvad jeg skal i næste sæson. Men der er muligheder. Jeg føler mig heldig. Og mon ikke tingene falder på plads …, siger Kasper Hjulmand til Politiken.

Læs også: Hjulmand inde i billedet igen: Anderlecht vil af med nyansat træner

- Jeg har følt, at tiden for mig nu er at søge nye udfordringer som træner og som menneske. Jeg kan lide udfordringer og at springe ud på dybt vand. En anden type udfordringer end dem, jeg har, hvor jeg er nu. Jeg vil udfordres for at blive en bedre træner.

Mens Kasper Hjulmand ikke ved, hvor han skal være træner til sommer, ved han, hvor han ikke skal være det: FC Nordsjælland. Hans kontrakt udløber efter denne sæson, men den har han ikke lyst til at forlænge.

Det virker usandsynligt, at Brøndby skulle overtale FC Nordsjælland til at afgive Hjulmand nu og her, når nu Anderlecht ikke kunne. Så hvis det skal ende med at blive Hjulmand som ny cheftræner, bliver det formentlig tidligst fra sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus