Eriksen og Tottenham vandt igen

Christian Eriksen spillede hele kampen, da Tottenham vandt 2-1 over Swansea og lagde afstand til Arsenal i toppen af tabellen.

Christian Eriksen var med fra start for Tottenham, der igen havde Harry Kane med på holdkortet i forhold til midtugens Europa League-avancement imod Fiorentina.

Italienske Alberto Paloschi bragte Swansea foran inden pausen, og det fik hjemmeholdet til at forcere efter teen, hvor Christian Eriksen bl.a. havde et farligt, farligt frisparksforsøg, som Lukas Fabianski tog sig af med en fornem redning.

Swansea formåede dog ikke at holde stand; Nacer Chadli og Danny Rose scorede begge inden for kampens sidste 20 minutter, og så endte det med en 2-1-sejr til Tottenham, der nu er tre point foran Arsenal i tabellen.