Riddersholm om Viborg-kamp: En opgave vi ved, vi kan løse
2016-01-25 12:27

Hvis Nicki Bille bliver solgt til den polske klub Lech Poznan, vil Esbjerg på rov i AGF.

Angriber Nicki Bille er på vej væk fra Esbjerg fB efter kun et halvt år i klubben, og det ligner, at den nye arbejdsgiver bliver polske Lech Poznan.

Bille-lejren har i weekenden været i Polen for at tale og forhandle med den polske klub, og hvis tingene falder på plads som ventet, står Esbjerg og mangler en angriber forud for det vigtige forår i Superligaen, hvor klubben skal forsvare forspringet til Hobro, der ligger på sæsonens eneste nedrykningsplads.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger har Esbjerg dog en mand i kikkerten, hvis Bille-transferen bliver til noget. Således har klubben længe flirtet med angriber Kim Aabech fra AGF, og han er også den klare førsteprioritet for Esbjerg.

Kim Aabech har kontraktudløb til sommer, og aktuelt er AGF og team Aabech ikke i dialog om en forlængelse af den aftale. Det åbner naturligvis døren for Esbjerg, der frit kan forhandle med Kim Aabech, fordi han har kontraktudløb om mindre end seks måneder.

Klubben er dog interesseret i at tilknytte Aabech allerede nu, og det er nok ikke utænkeligt, at AGF accepterer at lade Aabech gå mod en lille overgangssum - specielt hvis AGF har held til at lande en af de angribere, klubben er sat i forbindelse med.

Kim Aabech har en fortid i FC Nordsjælland og Lyngby Boldklub - han har i denne sæson scoret seks gange i Superligaen for AGF, mens han har lagt op til fire af medspillernes mål.

Aabech er 32 år.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO