• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Esbjerg-træner: Min præstation i år er måske bedre end, at FCK bliver mestre

John Lammers sætter ikke sit lys under en skæppe, for hollænderen mener, at han har leveret et fremragende stykke arbejde denne sæson.

Af Morten Jørgensen

Inden denne sæson var der næppe en eneste i Danmark, der havde forventet, at Esbjerg fB inden sidste spillerunde i mesterskabsslutspillet selv kunne afgøre, om klubben skulle ende med bronzemedaljer om halsen.

Den vestjyske klub var lige rykket op i Superligaen, og umiddelbart så spillermaterialet ikke ud til at være bedre end blandt andet Brøndbys. Om ikke andet har John Lammers dog formået at skabe store resultater med Esbjerg fB.

Hollænderen er meget glad for sit holds præstationer, og han mener, at Esbjergs resultater fortjener mere anerkendelse end, at FC København er blevet danske mestre med et stort budget.

- Min præstation i år er måske bedre end, at FCK bliver mestre. De har flere penge, bedre spillere. Man skal se det lidt i forhold til forventningerne. FCK spiller den bedste fodbold og holdet og træneren fortjener 100 procent at blive mestre.

- Men det betyder ikke, at der ikke er andre hold, hvis de nu opnår. Jeg synes eksempelvis, Randers med deres hold har gjort det virkelig godt. OB med deres hold, det er virkelig flot arbejde af holdet og trænere. Hans præstation er måske endnu bedre, fortæller John Lammers til B.T.

Esbjerg fB slutter sæsonen af med en udekamp mod FC Midtjylland, og her vil en sejr med sikkerhed sikre klubben en tredjeplads.

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus