FC Midtjylland-teenager på tavlen i storsejr over Fredericia

FC Midtjylland besejrede FC Fredericia 4-1 i en træningskamp, hvor 19-årige Jibril Abubakar kom på tavlen, mens Gustav Wikheim blev dobbelt målscorer.

Superliga-klubberne er godt i gang med forberedelserne til forårssæsonen, der begynder om tre uger.

De forsvarende mestre FC Midtjylland tog lørdag eftermiddag imod 1. divisionsholdet FC Fredericia i en testkamp, som ulvene vandt 4-1.

Fredericia tog ellers føringen efter en halv time på et mål af forsvarsspiller Henry Uzochokwu, men FCM svarede hurtigt igen før pausen. Først kom den blot 19-årige offensivspiller Jibril Abubakar på tavlen med et flot hovedstød, før Erik Sviatchenko gav Superliga-klubben en 2-1-føring ved pausen.

I anden halvleg fortsatte ulvene det momentum, de havde tiltvunget sig i det sidste kvarter af første halvleg. Her scorede norske Gustav Wikheim til både 3-1 og 4-1, som blev kampens resultat.

FC Midtjylland tager hul på Superligaen med en udekamp mod Vendsyssel FF den 11. februar.