• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FC Midtjyllands rekordkøb: Jeg havde også andre tilbud

FC Midtjylland viste interesse for Sory Kaba allerede i januar, og det hjalp dem med at sikre angriberen denne sommer.

Af Victor Risager

I starten af juli slog FC Midtjylland deres egen transferrekord, da de købte angriberen Sory Kaba fra Dijon for knap 22,5 millioner kroner.

Sory Kaba har dog været på FC Midtjyllands radar i et længere stykke tid, og da han i januar skiftede fra spanske Elche til Dijon, var FC Midtjylland også interesserede. Dengang havde den danske klub bare ikke råd til at matche Dijons bud på 30 millioner kroner.

Men at FC Midtjyllands langvarige interesse i angriberen fra Guinea gav pote denne sommer. Sory Kaba afslører i et interview med Herning Folkeblad, at han havde andre tilbud, men at FC Midtjyllands langvarige interesse spillede en rolle for ham.

- Jeg havde også andre tilbud, men jeg kan godt lide den måde, klubben har fulgt mig på. De kom og så mig spille i Elche, og de ved, hvilken spiller jeg er, fortæller Sory Kaba til avisen.

Sory Kaba mener samtidig, at der er tale om et perfekt match, da både ham og den midtjyske klub vil vokse.

I Dijon nåede Sory Kaba blot at spille 11 kampe, og han formåede ikke at score for klubben. I Elche scorede han imidlertid 24 mål på 64 kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.