FC Nordsjælland med flot comeback mod FCK i reserveholdsligaen

FC København var foran med 2-0 efter mål af blandt andre Jonas Wind, men så vendte kampen.

Guldaspiranterne fra FC København forbereder sig i disse dage til søndagens Superliga-opgør mod FC Midtjylland, og derfor var der mandag spilletid til nogle af de FCK-førsteholdsspillere, som ikke er i landsholdstjeneste.

Rasmus Falk, Pierre Bengtsson, Nicolaj Thomsen og Jonas Wind var alle med fra start, og efter FC København var kommet foran med 1-0 på et mål af Jacob Haahr, var det netop Jonas Wind, der gjorde det til 2-0 på kunstgræsbanen i Farum med sit mål efter 25 minutter af opgøret.

Efter en time af opgøret skiftede FC Københavns reserver Pierre Bengtsson, Rasmus Falk, Nicolaj Thomsen og Jonas Wind ud, og så tog FC Nordsjælland for alvor fat i kampen.

Først reducerede Emeka Nnamani til 1-2 med 25 minutter igen af opgøret, og selvsamme spiller var på pletten igen med udligningen med et kvarter igen af opgøret.

Et stort comeback blev fuldført, da FC Nordsjælland med godt 10 minutter igen af opgøret også kom foran. Isaac Atanga var manden, der satte scoringen ind bag Stephan Andersen.

Med sejren rykker FC Nordsjælland op på andenpladsen i reserveligaens pulje 1, der også tæller Brøndby og OB.