• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FC Nordsjælland om nyindkøb: Vi har fulgt ham i to år

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-mandskabet FC Nordsjælland har brugt sommeren på at hente et par spillere i FC Nordsjælland, og træner Flemming Pedersen mener, de nye folk passer perfekt ind.

Af Kenneth Jensen

De har solgt godt ud denne sommer hos FC Nordsjælland, hvor man især i forsvaret har sagt farvel til en masse rutine i form af Victor Nelsson, Karlo Bartolec og Mads Valentin Pedersen. 

Men mandskabet ledet af Flemming Pedersen har også handlet ind, og de indkøb er denne sommer foretaget i FC Midtjylland.

Her har man hentet centerback Kian Hansen og højre back Mads Døhr Thychosen, og sidstnævnte er en spiller, som FCN længe har haft på radaren, fortæller Flemming Pedersen.

Læs også:Godsway Donyoh-bejlere valgte en anden spiller

- Vi har fulgt ham, siden han blev udlejet fra FC Midtjylland til Horsens i sommeren 2017. Jeg tror, at "CV" (daværende sportchef Carsten V. Jensen, red.) var i kontakt med FC Midtjylland efter Horsens-tiden for at høre, om de skulle bruge ham. Vi har jo hele tiden haft Karlo (Bartolec) på affyringsrampen, og der har Mads Døhr været vores førstevalg. Vi har fulgt ham længe, siger FC Nordsjælland-træneren til tipsbladet.dk.

Ifølge FC Nordsjælland-træneren blev Mads Døhr Thychosen overbevist, fordi der er en klar plan for, hvordan de i FCN gør tingene.

- Det var for eksempel det samme, da Jens Stryger Larsen kom til fra Brøndby. Vi lavede en plan med ham, fik ham skolet til backen, og så kom han til udlandet og er siden kommet på landsholdet, lyder det fra Flemming Pedersen.

Læs også:Ombejlet FCN-spiller: Jeg kender til AGF-interessen - og er smigret

Mens FC Nordsjælland i længere tid har haft kig på Mads Døhr Thychosen, opstod Kian Hansen lidt mere ud af ingenting, da Hansen søgte en ny udfordring i sin karriere.

- Vi fandt ud af, at han ikke var uinteresseret i at spille for os, og så tog vi en snak med ham og fortalte, at vi gør tingene lidt anderledes her end i FC Midtjylland. Det var han indstillet på.

- Kian er godt kendt i dansk fodbold, og vi kendte ham også, da han var ung i Esbjerg. Det var en spiller, der dengang var på vores scouting-liste. Så det var i virkeligheden en no-brainer, siger Flemming Pedersen.

Kian Hansen er blevet fast mand i midterforsvaret, og Mads Døhr Thychosen har sat sig på højrebacken i FCN. Sidstnævnte scorede tilmed i sin debut for Farum-klubben.

Læs også:FC Nordsjælland-træner forklarer Jonathan Amon-fravær

Læs også:FCN-boss med stikpille til AGF og OB: Man kan ikke bare hente Rygaard

Læs også:Godsway Donyoh-bejlere valgte en anden spiller

Læs også:FCN blev sat i forbindelse med midtbanespillere: Det er en gang løgn

Superliga

Mere Superliga

Fokus