• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCK-målmand fortsætter karrieren i 1. division

Foto: Getty Images

Frederik Ibsen har sikret sig en kontrakt med Kolding IF.

Af Oliver Okstrøm

Med Stephan Andersens forlægelse med FC København stod det hurtigt klart, at den 22-årige målmand Frederik Ibsen ville få ualmindeligt svært ved at få spilletid. Derfor søger han nu nye græsgange.

Det bliver i 1. division, hvor denne sæsons overraskelse i landets næstbedste række, Kolding IF, bliver Ibsens nye klub. Det melder både FC København og Kolding IF på deres respektive hjemmesider. 

I Kolding slår klubbens sportschef Niki Zimling fast, at tilgangen af den unge målmand er lige, hvad der er brug for hos 1. divisionsoprykkerne, der er på fjerdepladsen.

- Frederik (Ibsen red.) er en rigtig dygtig målmand, som har et kæmpe potentiale. I og med, at klubben er i udvikling og vi leder efter profiler til holdet på både kort og lang sigt, passer han godt ind, lyder det fra den tidligere landsholdsmidtbanespiller.

Selv er Ibsen også godt tilfreds med, at han nu er kommet til en klub, hvor han kan få en større rolle.

- Jeg har masser af ambitioner og mål med min fodbold, og dem får jeg nu en ny mulighed for at opfylde med skiftet til Kolding, som spiller med i toppen af den næstbedste række og har et spændende hold og setup, siger Ibsen, der ligeldes slår fast, at han har en drøm om at det kan blive til et gensyn med FCK engang.

Frederik Ibsen skifter på en fri transfer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus