2016-03-16 13:04
Foto: Ole Steen/Polfoto

Den norske Robin Hood har tilbagebetalt hele sin løn til FC Midtjylland, som han var på kontrakt hos i 39 dage. Det vækker glæde hos FCM.

Han var udset til at få en nøglerolle i FC Midtjylland, men efter kun 39 dage af den treårige kontrakt med de danske mestre, rev Harmeet Singh i samarbejde med FC Midtjylland kontrakten over, fordi han havde nogle omstændigheder, der gjorde, at han var tvunget tilbage til Norge.

Han er nu på kontrakt i Molde, men han har alligevel vist, at det ikke er alt, der handler om penge. Således har Harmeet Singh tilbagebetalt det fulde beløb, som FC Midtjylland har givet nordmanden i forbindelse med ansættelsen, og det er FC Midtjylland ikke overraskende tilfredse med. Singh er siden blevet dømt 'Robin Hood' for at betale pengene tilbage.

- Det allervigtigste var i første omgang at tage de menneskelige hensyn, og han kom og talte med mig og fortalte, at han havde personlige udfordringer, han sklle løse i Norge. Det talte vi om, og han kunne også se det fra vores side. Vi havde allerhelst beholdt ham, men man skal også være der 100 procent, og det kunne han ikke være, siger sportsdirektør Claus Steinlein til tipsbladet.dk og forklarer:

- Vi endte med en god løsning, og han viste, at han er en mand med et stort sind, tilføjer Steinlein.

Claus Steinlein fortæller videre, at det, der har ført Singh tilbage til Norge, skete, efter han kom på kontrakt i FC Midtjylland, og at den danske klub derfor gjorde sit hjemmearbejde godt nok.

Parterne vil fortsat ikke sige, præcis hvad der førte til, at Singh skulle tilbage til Norge.

Harmeet Singh er 25 år og er altså nu vendt tilbage til Molde og manager Ole Gunnar Solskjær.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO