FCN-anfører efter remis mod FCM: Ærgerligt kun at få ét point

Victor Nelsson ærgrede sig gevaldigt over, at FC Nordsjælland ikke kunne holde føringen mod FC Midtjylland.

Det er endnu ikke blevet til nederlag på eget græs i denne Superliga-sæson for FC Midtjylland, men mandag aften truede et nederlag, da FC Nordsjællands unge talenter var ved at levere en solid overraskelse.

Helt indtil 20 minutter før tid var Kasper Hjulmands tropper foran 1-3, men med to hurtige scoringer af Evander fik FC Midtjylland klaret frisag, og efter kampen ærgrede FC Nordsjællands anfører og forsvarsstyrmand sig over, at føringen ikke kunne holdes.

- Indtil 20 minutter inde i anden halvleg var det vores kamp, men de kæmpede os lidt ned til sidst. Det føles lidt ærgerligt kun at have fået et point nu, når vi har ført med to mål, men alligevel kan vi tage masser af selvtillid med herfra til de kommende kampe, sagde Victor Nelsson til FC Nordsjællands hjemmeside.

FC Nordsjælland er nu at finde på sjettepladsen i Superligaen med to runder tilbage af grundspillet, og her mangler klubben at møde FC København på hjemmebane og Vendsyssel FF på udebane.