• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Forlod Brøndby i sidste uge: Ung back skriver kontrakt med Lyngby

Kasper Jørgensens kontrakt med Brøndby IF udløb 1. juli, men nu har han fundet sig en ny klub: Lyngby BK. Kontrakten varer de næste tre år.

Af Anders Dehn

Den blev kun til én sæson i Brøndby IF, før Kasper Jørgensen forlod klubben, da hans kontrakt udløb mandag i sidste uge. Han kom dog ikke til at gå arbejdsløs ret længe, da han netop har skrevet kontrakt med Lyngby Boldklub.

Jørgensen har på det seneste trænet med i klubben, og det har han gjort så godt, at den nu har givet ham en treårig aftale. Dermed er forsvaret for den kommende sæson i Superligaen godt dækket ind, mener sportschefen.

- Kasper har vist sig rigtig godt frem her i opstarten, og han har vist noget af det, som vi gerne vil se, nemlig ærgerrighed og energi. Lasse Fosgaard har dækket højre backen rigtig godt, men med tilføjelsen af Kasper får vi en ung spiller, der også kan dække den plads, så det ikke afhænger udelukkende af "Fos", siger Birger Jørgensen.

- Vi har udstyret Kasper med en treårig aftale, da vi ser et stort potentiale i ham, og vi vil gerne være med til at udvikle og forløse det. Det passer samtidig ind i vores strategi, hvor vi får en ung spiller, der kan hjælpe os her og nu, men som også har potentiale på den længere bane.

Før 19-årige Kasper Jørgensen kom til Brøndby, var han i FC Nordsjælland. Han har desuden spillet ni U18- og U19-landskampe for Danmark. Den seneste ligger dog halvandet år siden.

Nu skal han stå i lære hos førnævte Fosgaard, som selv insister på, at han ikke er færdig, bare fordi han har rundet 32 år.

- Kasper har imponeret os her i opstarten, hvor han har arbejdet stenhårdt, og selvom han kun er 19 år, så har han vist en fin modenhed, og han er gået godt ind i gruppen. Han har nogle klare kvaliteter, der kan bidrage til holdet, og han er et fint supplement på højre back. Vi tror på, at Kasper kan løfte sig flere niveauer, og han kan blive fremtidens mand på højre back, siger Birger Jørgensen.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Optakt: AaB - OB

Landskampspausen er forbi, og 13. spillerunde skydes i gang med et opgør mellem AaB og OB.

Mere Superliga

Fokus