• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Gammelby: Skal tilbage til mit Silkeborg-niveau

Efter et frustrerende efterår er Jens Martin Gammelby klar til at bevise, hvorfor Brøndby hentede i sin tid ham i Silkeborg

Af Mikkel Sloth

Da Brøndby sidste sommer hentede Jens Martin Gammelby i Silkeborg, fik de fat i en af Superligaens mest lovende unge forsvarsspillere. Højrebacken var udset til at tage konkurrencen op med svenske Johan Larsson, men efteråret forløb langt fra som håbet.

Jens Martin Gammelby var nemlig plaget af skader gennem store dele af efterårsssænen. I et interview med Ekstra Bladet beskriver Jens Martin Gammelby også efteråret som 'forfærdeligt' i de perioder, hvor han måtte se Brøndbys kampe fra tribunen.

Det blev derfor ikke til mange minutter i Superligaen, og når han endelig var klar, sad Johan Larsson stensikkert på pladsen som højre back.

Men nu er Gammelby skadesfri, og Johan Larsson har forladt klubben. Derfor ser den 23-årige forsvarsspiller frem til at bevise sig selv overfor Brøndby-træner Alexander Zorniger i den vinteropstart, som Brøndby netop har taget fat på. 

Han ved, at vejen til spilletid efter Johan Larssons afgang er blevet markant kortere. Og nu vil han bevise sit værd ved at finde tilbage til det niveau, der gjorde ham til en af de bedste på sin position, mens han var i Silkeborg. Gør han det, tror han på at han kan få indfriet sine store ambitioner med Brøndby.

- Det starter for mig nu, og jeg tror på mig selv og er overbevist om, at jeg nok skal bidrage. Jeg skal finde tilbage til mit Silkeborg-niveau og også gerne løfte mig til et endnu højere. Jeg er skiftet til Brøndby med henblik på at blive en europæisk fodboldspiller. Jeg tror på, at Brøndby kan komme i europæisk fodbold, og det vil jeg gerne være med til. Det var også derfor, jeg tog skiftet, fortæller han til Ekstra Bladet.

Jens Martin Gammelby kæmper dermed for at komme på holdkortet, når Brøndby åbner forårssæsonen på udebane mod FC Nordsjælland den 10. februar.

Superliga

Mere Superliga

Fokus