• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Greve om bronzekampen: Skal have point i de indbyrdes kampe

OB's Mathias Greve forventer, at kampen om tredjepladsen vil fortsætte til sidste runde, og der er derfor ikke plads til at smide point mod de øvrige bejlere til bronzemedaljen

Af Mikkel Sloth

OB kom ud af  Superligaens grundspil på tredjepladsen, og sidder efter tre runder af mesterskabsspillet stadig på bronzemedaljerne. Men der er kun fem point ned til FC Nordsjælland på sjettepladsen, og med Brøndby og Esbjerg derimellem er der hele fire hold, der håber på at kunne hænge en bronzemedalje om halsen efter sæsonen.

På fredag møder OB netop FC Nordsjælland i en potentielt vigtig kamp om tredjepladsen, og hvis fynboerne forsat skal håbe på at kunne holde sin nuværende placering i tabellen, må der ikke smides point i kampe som den mod Farum-klubben på fredag. Det fortæller OB's Mathias Greve til klubbens officielle hjemmeside.

- Der er fire hold i spil til bronzemedaljerne, og det bliver et voldsomt tæt ræs. Man kan ikke sikre sig bronzemedaljerne her i påsken, men hvis man ikke får sat point på kontoen i de indbyrdes kampe, så kan man risikere at spille sig ud af kampen, lyder det fra kantspilleren, der kræver fokus fra hele OB-holdet på fredag.

- Derfor skal vi være klar mod FCN, og vores indstilling skal være langt bedre, end den var søndag i Herning (2-0-nederlaget til FCM, red.). Afgørelsen i bronzekampen tror jeg ikke på, at vi får i påsken – den spænding fortsætter til sidste runde, men vil vi være en del af den spænding, så skal vi sætte point på kontoen mod FCN, mener Mathias Greve.

Et nederlag vil ikke blot betyde, at FC Nordsjælland kommer sølle to point efter OB i tabellen. Det vil også give mulighed forat Esbjerg eller Brøndby med en sejr kan overhale 'striwerne' og overtage tredjepladsen. En sejr vil omvendt distancere FC Nordsjælland med otte point i den tætte bronzekamp. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus