2017-07-17 10:00
Foto: Michael Regan/Getty Images

FC Groningens cheftræner, Ernest Faber, fraråder Simon Tibbling at skifte til Brøndby. Det vil ikke være et skridt op for den svenske midtbanespiller.

Brøndby IF har været på midtbanejagt i det igangværende transfervindue, og selv om der er kommet nye ansigter til, arbejder de blå-gule stadig på at forstærke den centrale midtbane og ikke mindst sikre den mere bredde. I den forbindelse har mange navne været bragt i spil, og et af de mest prominente er svenske Simon Tibbling.

Brøndby IF afgav for et par uger siden et bud på Tibbling, men FC Groningen afviste. Siden har der været stille om Simon Tibbling og Brøndby IF, men man må gå ud fra, at svenskeren stadig er et emne på den københavnske Vestegn.

Hvis man spørger FC Groningen-træner, Ernest Faber, skal svenskeren dog holde sig fra at skifte til Brøndby IF.

- Jeg ved ikke, om det vil være et skridt op for ham. Helt ærligt så tror jeg det ikke. Jeg tror, at han kan vise sig langt bedre frem i Holland, og han spiller også på landsholdet. Efterfølgende vil han kunne foretage et langt bedre skifte, siger Ernest Faber til Dagblad van het Noorden.

Simon Tibbling havde en svær sæson i fjor, men FC Groningen ser stadig en fremtid for ham i klubben.

- Jeg synes, han er en rigtig dygtig fodboldspiller, og han er meget velkommen i klubben, men han skal lære at håndtere skuffelser og ikke bare flygte. Han skal manifistere sig selv verbalt, socialt og følelsesmæssigt. Vi er klar til at støtte ham og byde ham velkommen. Vi rækker hånden ud til ham, og hvis han er klar til at tage imod den, er han stadig en god spiller for FC Groningen, lyder det fra cheftræneren.

Klubbens sportsdirektør, Hans Nijland, lægger ikke skjul på, at der er nogle udfordringer med Simon Tibbling, der skal tages hånd om.

- Tibbling har det vanskeligt i øjeblikket. Han er utilfreds med, hvordan tingene forløb i sidste sæson, og vi må afvente og se, hvordan det udvikler sig. Det er sådan i professionel fodbold i dag, at man er dobbeltbesat på alle positioner, og i FC Groningen er vi endda tredobbelt besat på enkelte positioner. Man er nødt til at kæmpe for det, siger Hans Nijland.

22-årige Simon Tibbling har spillet 82 kampe og scoret to mål for FC Groningen. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken klub rykker direkte ud af Superligaen?

SUPERLIGA-VIDEO