• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Medie: Zidane vil blokere Eriksens Real Madrid-skifte for anden gang

Foto: Getty Images

Det var angiveligt Real Madrid-træneren, der satte en stopper for danskerens skifte denne sommer, og franskmanden er parat til at gøre det igen.

Af plbold.dk

Vi glæder os helt vildt til at se, hvor Christian Eriksen faktisk fortsætter karrieren, når han efter alt at dømme skifte engang i det nye år.

Et utal af artikler har gennem de seneste seks måneder sendt danskeren til Real Madrid, og den spanske klubledelse skulle angiveligt også være parate til at investere i Tottenham-profilen.

Men det store problem er og bliver Zinedine Zidane, som virkeligt ikke har stor fidus til danskeren.  Det skriver spanske Marca i hvert fald.

Ifølge mediet skulle det have været Real Madrid-træneren, der satte foden i jorden og satte en stopper for for Eriksens drømme om et skifte til Santiago Bernabeu.

Og Zidane har planer om at gøre det samme igen til januar.  Marca kommer umiddelbart ikke med en forklaring, men der har tidligere været beretninger om, at manageren går og drømmer om spillere som Paul Pogba og N'Golo Kante i stedet.

Er det sandt, får Eriksen muligvis svært ved at realisere ambitionerne om at spille for Real Madrid, mens franskmanden fortsat står i spidsen for klubben.

Superliga

Mere Superliga

Fokus