• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Helenius om presset i AGF: Her er vi jo i krise, bare vi taber én kamp

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Presset er større i AGF, fortæller angriber Nicklas Helenius, der selv var med til at sparke sæsonens første sejr til AGF.

Af Kenneth Jensen

David Nielsen gav mod AC Horsens den tidligere Superliga-topscorer Nicklas Helenius chancen fra start, og det har AGF-bossen nok ikke fortrudt, for det var Helenius, der bragte AGF foran med 1-0 kort inden pausen i en kamp, som holdet vandt med 2-0.

Dermed fik AGF sæsonens første sejr, og den sejr var tiltrængt for Aarhus-mandskabet.

For i en klub som AGF er der pres på, når det ikke lige går som håbet. Det fortæller Nicklas Helenius, som selv har prøvet at spille i store danske klubber som AaB og OB, i et interview med Aarhus Stiftstidende.

- Der er mange, der har en mening her, men jeg synes, at vi har været gode til at holde fokus på os selv, og ikke på alt det omgivelserne mener om AGF. Det er en stor klub, det er tydeligt at mærke, og det er bare større og på en helt anden måde end i eksempelvis OB. Det hele er større her, der er mere interesse og en markant større fanbase. Det mærker man hurtigt. Der er et eller andet med AGF, og den måde alt bliver hypet på. Her er vi jo i krise, hvis vi taber en enkelt fodboldkamp, griner Nicklas Helenius.

AGF ligger nummer 12 i Superligaen med fem point for sejs kampe - næste opgave for Helenius og resten af AGF-holdet er en udekamp mod Brøndby IF på søndag.

Superliga

Optakt: Randers FC - OB

Taber OB søndagens opgør mod Randers FC, er det lige før, fynboerne er ude af top seks-ræset.

Mere Superliga

Fokus