• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Helsingør-træner: Ved ikke, om mine spillere var for nervøse mod FCK

Christian Lønstrup og co. tabte 4-0 til FC København, og cheftræneren fornemmede en smule frygt blandt sine spillere.

Af Anders Dehn

Da FC Helsingør søndag eftermidag fik besøg af FC København, satte klubben stadionrekord. 5308 tilskuere havde fundet plads på Helsingør Stadion til en for byen stor fodboldfest, men festens midtpunkt blev en skuffelse for flertallet af de fremmødte.

FC København viste nemlig noget af det niveau, der gjorde dem til suveræne danske mestre i sidste sæson, og vandt 0-4. Mindst to af målene kom direkte efter fejl fra oprykkerne, og cheftræner Christian Lønstrup lyder som en mand, der tror, at hele anledningen blev for meget for hans spillere.

Læs også: Ståle: Lønstrup har nok det sværeste job i Superligaen

- Jeg ved ikke, om mine spillere var lidt for nervøse omkring rammerne og dem, de mødte. Frygt har man altid lidt af, når man møder FCK. Jeg er normalt en stille og rolig træner, men jeg var efter dem i pausen, for vi skulle ikke derud, hvor vi blev til grin, og det synes jeg heller ikke, at vi blev, for der var trods alt gode elementer ude på banen, siger Christian Lønstrup til Politiken.

Det går nogle gange hurtigt i fodboldens verden, og for to uger siden havde FC Helsingør og FC København nøjagtig lige mange point. Siden har førstnævnte tabt begge deres kampe, mens mestrene har vundet begge deres.

Det betyder, at Lønstrup og co. nu er at finde på 12. pladsen og kan glide en plads længere ned, hvis AGF vinder over FC Nordsjælland i aften. Omvendt er FC København nu oppe på femtepladsen, blot to point efter AC Horsens som nummer to.

Superliga

Mere Superliga

Fokus