• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Hobro har manglet marginalerne: Vi skal blive ved

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hobro IK har været uheldige og manglet marginalerne mod AaB og Randers FC, men de skal fortsætte, understreger Vito Hammershøy-Mistrati.

Af Victor Risager

I gruppespillets pulje 2 står det allerede klart, at Vendsyssel FF og Hobro IK skal spille i de såkaldte playoff-kampe om at blive i Superligaen. Til gengæld er det endnu ikke afgjort, hvem der tager tredjepladsen, som giver bedre forudsætninger.

Med to runder igen er Hobro på fjerdepladsen, mens Vendsyssel er nummer tre og er fem point foran.

Læs også: Optakt: Hobro IK - Vendsyssel FF

Hobro er dermed pisket til sejr, når de to nordjyske mandskaber tørner sammen mandag, hvis de skal kravle væk fra sidstepladsen i puljen. Det lægger Hobro-profilen Vito Hammershøy-Mistrati ikke skjul på.

- Ja, der er ikke så meget at rafle om. Vi skal vinde. Det er lang tid siden, vi har vundet, så det er den højeste prioritet. Faktisk er det vores eneste prioritet, fortæller Vito Hammershøy-Mistrati.

Hobro har til gengæld ikke vundet siden slutningen af februar, men på trods af at resultaterne har manglet, skal de ikke ændre meget forud for opgøret mod Vendsyssel, mener Hammershøy-Mistrati.

- Vi skal blive ved, som vi har gjort i de seneste kampe. Vi har spillet mod AaB og mod Randers FC to gange, hvor tingene lige så godt kunne have gået vores vej, og det har vi også snakket om. Selvfølgelig er det dårligt af os, men vi har også været uheldige, og marginalerne har ikke lige været på vores side, synes jeg, fortæller midtbanespilleren.

Opgøret sparkes i gang mandag klokken 12.00. 

Superliga

LIVE: Scoring igen i Silkeborg

FC København skal forsøge at rejse sig oven på seneste rundes enorme skuffelse mod Esbjerg fB. Modstanderen er bundpr...

Mere Superliga

Fokus