Højdepunkter: Ulvene gik på vinterpause med sikker sejr

FC Midtjylland tog søndag eftermiddag en 1-3 sejr i årets sidste kamp mod AC Horsens.

FC Midtjylland fik fuldt udbytte og fik lagt pres på FC København, da de søndag eftermiddag besejrede AC Horsens med 1-3 på Casa Arena.

Der var spillet knap 12 minutter, da ulvene bragte sig i front. Onuacu driblede ubesværet ned mod baglinjen, og med et fladt indlæg fandt han Rilwan Hassan, der sendte bolden i mål via overliggeren.

20 minutter senere fik Horsens dog udlignet. Rune Frantsen tog en god tur ned af sidelinjen, og et passivt Midtjylland-forsvar lod ham drible hele vejen til baglinjen. Her fandt han Oliver Drost med en aflevering tilbage i banen, og han kunne sende udligningen i nettet.

FC Midtjylland fik en drømmestart på anden halvleg. Der var blot spillet 40 sekunder af anden havleg, da en løs bold endte ved Alexander Scholz et par meter uden for feltet, der med stor elegance lagde bolden i nettet.

Kort inden tid fik Onuachu lukket kampen, da han med et fornemt lob gjorde det til 1-3.

Se eller gense alle mål og højdepunkter fra kampen i afspilleren øverst i artiklen.