Horsens-indkøb debuterede med mål i årets første test

AC Horsens kom godt fra land i det nye kalenderår, da de onsdag besejrede FC Fredericia med 3-1 i årets første testkamp. Nyindkøbet Louka Prip Andreasen var blandt målscorerne.

Samtlige Superligaklubber er allerede gået i gang med forberedelserne til foråret i landets bedste række, og nu begynder holdene så småt også at tage hul på årets første testkampe.

Onsdag var det så AC Horsens' tur til at starte på deres kampprogram, da de mødte 1. divisionsklubben FC Fredericia.

"De Gule" stillede op i en stærk opstilling, der blandt andre talte Søren Reese, Hallur Hansson, Kasper Junker og ikke mindst nyindkøbet Louka Prip Andreasen, der for få dage siden blev hentet i Hvidovre.

Den nye kantspiller viste sit værd fra start og takkede for tilliden, da han i første halvleg bragte Horsens foran på et flot langskudsmål med venstrebenet efter 37 minutter. 1-0-føringen holdt til pausen, mens der i anden halvleg kom lidt mere gang i målscoringen.

Først udlignede FC Fredericia ved Christian Sørensen til 1-1 efter 68 minutter, men kun tre minutter senere kunne Hallur Hansson bringe Horsens foran igen på oplæg af Kasper Junker. Den tidligere AGF-angriber skulle senere også selv komme på tavlen, da han scorede til slutresultatet 3-1 med cirka 10 minutter igen.

AC Horsens tager den 23. januar på træningslejr i Tyrkiet til og med den 2. februar, inden at de den 4. februar møder Silkeborg IF i den sidste testkamp, før at bolden ruller i Superligaen igen.