• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Italiensk medie: FCK holder øje med nigerianer

David Okereke har vist fine takter i Serie B i denne sæson, som har tiltrukket godt med opmærksomhed fra en række klubber. En af dem skulle være FC København.

Af Oliver Okstrøm

I den italienske Serie B har den nigerianske angriber David Okereke imponeret i en sådan grad, at det har fået klubber fra det meste af Europa til at holde godt øje med, hvordan det går, når Spezia spiller.

Nu viser det sig også, at FC København er blandt de klubber, som har søgelyset rettet mod den lille italienske klub. Det skriver det italienske medie Il Secolo XIX.

Her bliver det beskrevet, at to af den danske klubs ledere har været sendt afsted til klubbens seneste kamp, hvor man holdt skarpt øje med, hvordan det gik nigerianeren, og man forventer, at de nok vender tilbage med tanke om indkøb til sommer.

FC København møder dog stor konkurrence om spilleren, da der også har været meldinger om, at både Ajax Amsterdam, St Etienne, Crystal Palace og Eibar holder øje med Okereke, ligesom storklubber som Juventus og AC Milan skulle være i baggrunden.

Dermed kan det godt se ud til, at Spezia får vanskeligt ved at holde på deres 21-årige stjernefrø til sommer. I denne sæson har han spillet 18 kampe i Serie B med seks mål og otte assister til følge.

Okereke har kontrakt med Spezia frem til 2022.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.