• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Jens Stages lejlighed i Aarhus udsat for hærværk og brandstiftelse

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

En lejlighed i Aarhus er blevet udsat for hærværk og brandstiftelse - den lejlighed er Jens Stages.

Af Kenneth Jensen

FC København-spilleren Jens Stage har været i kontakt med både politiet og AGF, efter det har vist sig, at Stages bopæl i Aarhus er blevet udsat for både hærværk og brandstiftelse.

Det er AGF, der skriver på sin hjemmeside, at en lejlighed, hvor Stage har boet, blev udsat for hærværk og brandstiftelse i weekenden. Ukendte gerningsmænd kastede en genstand gennem en rude, og der var en mindre brandskade i lejligheden.

AGF tager skarp afstand fra hændelsen.

- Vi fordømmer på det kraftigste den slags handlinger og tager skarpt afstand til dem. Vi har tilbudt vores hjælp til politiets efterforskning, og vi håber, at gerningsmændene findes og bliver stillet til ansvar. Og hvis de bliver identificeret, og det viser sig, at gerningsmændene har forbindelse til nogle af vores fans, så vil de - udover en civil dom - få livslang karantæne til alle AGF's kampe, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen, til klubbens hjemmeside.

- AGF opfordrer alle, der måtte have kendskab til gerningsmændenes identitet eller andre oplysninger relevant for sagen til at henvende sig til politiet. AGF har ikke yderligere kommentarer til sagen og afventer nu politiets undersøgelse, står der på hjemmesiden.

Også FCK tager afstand fra hændelsen.

Fredag vender Jens Stage i øvrigt tilbage til Aarhus sammen med FC København, når de to klubber mødes i Superligaen. Jens Stage skiftede tidligere denne sommer for et stort millionbeløb fra AGF til FC København.

Østjyllands Politi er i gang med at undersøge hændelsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus