• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Junker ny spydspids: Føler ikke noget ekstra pres

Kasper Junker mærker ikke et større pres af at have spillet sig ind i AGF’s startopstilling.

Af Benjamin Lillelund

Under David Nielsen har Kasper Junker spillet sig frem til at være AGF’s førsteangriber efter to sæsoner i klubben med andre angribere foran sig.

Men at Junker nu er det primære valg til den forreste position og skal sørge for at banke mål ind, er ikke ensbetydende med, at han kan mærke et større pres. Det er der for alle i AGF, mener han.

- Det ændrer ikke noget for mig. Jeg føler ikke noget ekstra tungt pres. Jeg er egentlig bare glad for at spille, og glad for, at de tror på mig her i AGF, siger Kasper Junker til stiften.dk.

- Der er altid pres på i AGF, når man spiller. Og presset er der også, hvis du bliver skiftet ind og ikke har så meget tid til at finde på et eller andet. For mig er det ikke anderledes. Jeg har stået i begge situationer, og det pres, jeg lægger på mig selv er stort lige meget hvad. Det er selvfølgelig altid dejligt, når der er udsigt til mere permanent spilletid, som det måske er tilfældet lige nu, Men det ændrer ikke på, at jeg skal gøre mig fortjent til at spille.

Kasper Junker scorede fire gange i den forrige sæson og har scoret fem yderligere i sin AGF-karriere.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.