2017-09-14 09:22
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Steffen Rasmussen har forlænget sin aftale med AGF, så den nu løber ud til sommer.

Han er 35 år og og har siden 2002 spillet for AGF' førstehold. Og nu han AGF'er i mindst et halvt år mere.

AGF-keeper Steffen Rasmussen har sat sin signatur på en forlængelse med AGF, så han nu har papir på en aftale med klubben frem til sommeren 2018.

Det bekræfter AGF på sin hjemmeside.

- Som jeg sagde sidst, jeg forlængede min aftale, er jeg stadig glad for at gå på arbejde og jeg føler mig ikke klar til at stoppe endnu. Jeg har en stor lyst til at spille fodbold og til at bidrage på og uden for banen i AGF. Så jeg er rigtig glad for forlængelsen og for at klubben stadig ønsker mig som en del af holdet, siger Steffen Rasmussen til AGF.dk.

AGF's sportschef er glad for at have en aftale med klubbens reservemålmand på plads.

- Forlængelsen af Steffens aftale kommer helt naturligt. Han leverer på træningsbanen og er top-ærgerrig i de kampe, hvor han får spilletid. Han er fortsat meget motiveret for at bløde for AGF, hvorfor det giver mening for begge parter at fortsætte samarbejdet - i første omgang indtil slutningen af indeværende sæson., siger sportschef i AGF Peter Christiansen.

Steffen Rasmussen står noteret for 412 kampe for AGF - han mistede i begyndelsen af sidste sæson sin plads som førstemålmand i klubben, men han spiller altså videre i AGF. i hvert fald mindst frem til sommer.

Rasmussen er uddannet finansøkonom og arbejder nogle timer om ugen i AGF's salgsafdeling.

- Selv om fodbolden kommer i første række for mig, så overvejer jeg selvfølgelig også, hvad der skal ske i mit arbejdsliv, når jeg en gang indstiller den aktive karriere. Og det kunne sagtens være den vej, jeg vil gå. Men dér er jeg altså ikke endnu - nu glæder jeg mig blot til fortsat at være en del af holdet, siger Steffen Rasmussen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO