• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Kontraktudløb til sommer: Absalonsen overvejer fremtiden

Kontraktudløb til sommer: Absalonsen overvejer fremtiden
Foto: Getty Images/Allan Høgholm

Johan Absalonsen har kontraktudløb i SønderjyskE til sommer. Han har ikke truffet nogen beslutning endnu, men han hælder til at fortsætte i Haderslev-klubben.

Af Martin Davidsen

31-årige Johan Absalonsen har gennem en årrække været en profil i SønderjyskE, men til sommer har han kontraktudløb hos de danske vicemestre.

Absalonsen er en af flere SønderjyskE-profiler, der i princippet kan forlade klubben næste sommer, men offensivspilleren med de fynske rødder understreger, at han trives i klubben.

Læs også: Flere profiler kan forlade SønderjyskE til vinter

- Jeg har det sindssygt godt i SønderjyskE. Jeg har nydt at være her i over fire år, og det har været det helt rigtige for mig at skifte hertil, hvor jeg både har fået fast spilletid og mange gode oplevelser. Jeg bliver 32 år næste gang, og derfor skal jeg overveje, hvad der er rigtigt for mig. Jeg har ikke taget nogen beslutning endnu, siger Johan Absalonsen til tipsbladet.dk.

SønderjyskE’s sportschef Hans Jørgen Haysen har i denne uge udtalt til tipsbladet.dk, at en eller flere af de spillere, der har kontraktudløb til sommer, kan blive solgt allerede i vinterens transfervindue. Det vedrører dog ikke Johan Absalonsen, for han regner ikke med at stå på affyrringsrampen til en kontrakt i udlandet.

- Jeg tager det roligt. Jeg ved godt, at jeg ikke skal spille i seks-syv år endnu, og jeg er nok et andet sted end nogle af mine holdkammerater, der også har kontraktudløb. Jeg er også i en god dialog med Hans Jørgen Haysen om det, siger Johan Absalonsen.

Der er således meget, der tyder på, at Absalonsen forlænger sin kontrakt med SønderjyskE, for med mindre der kommer et interessant bud udefra, hælder han mod at blive i Haderslev-klubben.

- Jeg har ikke lagt mig fast på noget, men i Danmark er det SønderjyskE for mig. Jeg føler mig godt tilpas her, og hvis jeg bliver i Danmark, er SønderjyskE min prioritet. Det er det oplagte valg for mig i Danmark, men jeg skal gøre mig nogle overvejelser om, hvad der skal ske, siger Absalonsen.

Johan Absalonsen kom til SønderjyskE i 2012 fra FC København. Han har også tidligere spillet for AC Horsens og OB i Superligaen.

Superliga

Optakt: Randers FC - OB

Taber OB søndagens opgør mod Randers FC, er det lige før, fynboerne er ude af top seks-ræset.

Mere Superliga

Fokus