Kritisk Esbjerg-chef: Redder os ikke på denne måde

Esbjergs indsats mod OB var meget skuffende for cheftræner Lars Olsen.

Esbjerg fB fik knap et ben til jorden, da vestjyderne søndag gæstede OB i grundspillets sidste runde, og det er ikke sådan, man sikrer endnu en sæson i Superligaen, konstaterer Lars Olsen over for jv.dk.

Hjemmeholdet førte 3-0 allerede ved pausen, og selv om gæsterne vandt anden halvleg med et enkelt mål, kom Lars Olsens mandskab aldrig i nærheden af et point.

Den ringe præstation havde Esbjerg-træneren efterfølgende svært ved at forklare.

- Det er jo stort set de samme spillere, der spillede i sidste weekend mod AaB, så det er svært at forklare sådan et sammenbrud. Jeg snakkede pænt højt i pausen og gjorde meget ud af, at vi skulle have vores defensive organisation på plads, og det lykkedes jo meget godt. Det var vigtigt, vi kunne jo have tabt 6-0, hvis det var fortsat som før pausen. Men vi skaber jo ingen ting - for første gang i lang tid skaber vi ingenting.

- Vi kan ikke levere sådan her igen, så har vi ikke en chance for at redde os. Men vi skal også huske på, at alt kan lade sig gøre i fodbold, siger han til mediet.

Heldigvis for Esbjerg smed Silkeborg en føring sent i deres opgør mod SønderjyskE, hvorfor man havner i nedrykningspulje med Randers FC, AC Horsens og Hobro IK.