Carabao Cup: City og reservefyldt Liverpool videre

Trods brug af mange reserver gik Liverpool og Manchester City videre i den engelske Liga Cup.

Premier League-klubberne Liverpool, Manchester City og Brentford gik tirsdag aften sikkert videre til ottendedelsfinalerne i den engelske Liga Cup.

Liverpool vandt med et reservehold 3-0 ude over Norwich i det eneste pokalopgør mellem to hold fra Premier League på tirsdagens program.

Manchester City vandt 6-1 hjemme over Wycombe, som ellers skabte kortvarigt håb om en sensation med kampens første mål.

Også danskerklubben Brentford gik videre, og det skete med en knusende sikker sejr på hele 7-0 hjemme over Oldham.

Manager Jürgen Klopp havde valgt at stille op med mange unge spillere mod Norwich, der også troppede op på Carrow Road med flere reserver.

Japaneren Takumi Minamino havde fået chancen fra start i angrebet hos Liverpool, og han kvitterede for Jürgen Klopps tillid med to mål.

Det første satte Minamino ind efter blot fire minutters spil på et oplæg af Divock Origi. Japaneren scorede også til 3-0 efter 80 minutter.

Ind imellem de to japanske mål kom Origi også selv på tavlen, da belgieren nettede fem minutter inde i anden halvleg.

Norwich kæmpede godt i det meste af kampen og var efter den skrækkelige start ved at få udlignet kort før pausen.

Men den græske angriber Christos Tzolis brændte straffesparket, som blev reddet af Liverpools reservemålmand Caoimhin Kelleher.

Jacob "Lungi" Sørensen kom ikke i aktion for Norwich i kampen.

Riyad Mahrez scorede to mål for Manchester City, som vandt med 6-1 hjemme over Wycombe, der spiller i League One - Englands tredjebedste række.

Brandon Hanlan havde bragt Wycombe foran 1-0 efter 22 minutter, men syv minutter senere udlignede Kevin De Bruyne til 1-1.

De to øvrige City-mål blev sat ind af Phil Foden, Ferrán Torres og indskiftede Cole Palmer.

Brentford snuppede den største pokalsejr, da danskerklubben vandt med hele 7-0 hjemme over Oldham fra League Two - Englands fjerdebedste række.

Den finske angriber Marcus Forss scorede fire af målene for Thomas Franks tropper.

Stopperen Mathias "Zanka" Jørgensen, midtbanespilleren Mathias Jensen og kantspilleren Mads Roerslev startede inde for Brentford, mens Mads Bidstrup kom ind i stedet for Roerslev efter 71 minutter.

Angriberen Emil Riis scorede et enkelt mål for Preston North End, der vandt 4-1 hjemme over Cheltenham.

Den tidligere Randers-spiller scorede målet til 4-1 for Preston tre minutter inde i overtiden.

Premier League-klubben Everton røg ud efter nederlag ude til Queens Park Rangers, som vandt på straffesparkskonkurrence. Tom Davies brændte det sidste og afgørende spark fra pletten.