• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Medie: AaB og OB jagter Kasper Kusk

Medie: AaB og OB jagter Kasper Kusk
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AaB og OB er klar til en januarduel om Kasper Kusks underskrift, skriver nordicbet.dk. Også Andrija Pavlovic og Uros Matic kan forlade FC København.

Af Ole Hoffskov

Kasper Kusk kan være på vej væk fra FC København.

Det er ikke første gang, at den sætning er blevet skrevet, og i sommer var der både interesse fra AaB og Malmö FF, men i sidste ende valgte Kusk at blive i FCK i håb om mere spilletid. Det er det ikke for alvor blevet til i løbet af efteråret.

Derfor kan 26-årige Kusk endnu engang stå foran et klubskifte, og nordicbet.dk skriver, at både OB og AaB vil forsøge at lande kantspilleren i januars transfervindue. At AaB viser interesse er ikke overraskende, men OB skal altså være klar til at tage kampen op mod nordjyderne. AaB vil helt sikkert slå ned på Kasper Kusks fortid i klubben, mens OB har den trumf i ærmet, at Kent Nielsen er cheftræner, og det var som bekendt ham, der stod i spidsen for AaB, da Kusk var i klubben og havde kæmpe succes.

Dermed er der lagt op til, at Kasper Kusk skal vælge mellem sin tidligere klub eller sin tidligere træner, men der er naturligvis også den mulighed, at kantspilleren bliver i FC København, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2020. Den løn, Kusk hæver i hovedstaden, kan de næppe matche i Aalborg eller Odense.

Nordicbet.dk skriver desuden, at Andrija Pavlovic, Uros Matic, Youssef Toutouh og Danny Amankwaa kan forlade FC København i januars transfervindue. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.