2016-01-23 22:08
Foto: Francisco Seco/Polfoto

Tobias Sana fra Malmö FF har ifølge den svenske avis Expressen været på visit i Aarhus lørdag for at besøge AGF.

AGF har gang i transferne, lader det til. Tidligere lørdag kunne man læse i Århus Stifttidende, at holdet er ved at hente FC Midtjyllands Morten Duncan Rasmussen til klubben, og nu meldes Malmö FF's Tobias Sana til at være den næste.

Det skriver den svenske avis Expressen.

De peger på, at klubben, der har fået danske Allan Kuhn som cheftræner, har 29 spillere i truppen. Af den grund skal der tyndes ud, og her er en af de spillere, som ser ud til at ville søge andre veje, Tobias Sana.

Den svenske kantspiller kom ellers til Malmö fra Ajax for et år siden på en fire-årig kontrakt, men den 26-årige spiller ser altså ud til at ville videre. Han skulle efter den svenske avis' oplysninger have besøgt den aarhusianske klub denne lørdag for at se nærmere på forholdene. Avisen har desuden forsøgt at få en kommentar fra Malmös sportschef Daniel Andersson, men uden held.

AGF har været særdeles aktive i dette transfervindue efter holdet har fået præsenteret Glen Riddersholm som ny cheftræner i klubben. Udover Duncan, så har der også været rygter om, at klubben skulle være interesseret i den islandske angriber Vidar Örn Kjartansson. Derudover har de allerede hentet den svenske forsvarsspiller Niklas Backman fra den kinesiske klub Dalian Aerbin.

Tobias Sana spillede i 2015-sæsonen 28 kampe for Malmö i alle turneringer og scorede et enkelt mål. Han spillede blandt andet med i Malmös Champions League-kampe, hvor de var i gruppe med Real Madrid, PSG og Shakhtar Donetsk.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO