• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Michelsen inden Hobro: De er vokset voldsomt

Foto: Getty Images

OB-træner Jakob Michelsen udtrykker stor respekt for fredagens modstander fra Hobro.

Af Mads Bye Marboe

OB skal en tur til Hobro og DS Arena, når første opgør i syvende spillerunde af årets 3F Superliga fredag aften afvikles.

Blot to point adskiller de to mandskaber inden mødet, selvom Hobro i sidste sæson var marginaler fra at rykke ud af rækken, og OB-træner Jakob Michelsen mener, at aftens værter er vokset voldsomt.

- Hobro er vokset voldsomt inden for det seneste års tid. Kæmpe cadeu til det stykke trænerarbejde, der foregår deroppe. Jeg synes, at de i den grad har fået en organisation, som er enormt svær at bryde ned, indleder Michelsen over for OB's hjemmeside og uddyber:

- De arbejder stinkende hårdt, de står i deres firekæder, og de er i det hele taget enormt svære at skabe chancer imod.

OB tabte i sidste weekend med 2-0 til FC Nordsjælland, og Michelsen forstår stadig ikke helt, hvordan det lykkedes fynboerne at komme fra Farum uden point.

- En af de bedste præstationer, vi har lavet, var i seneste weekend mod FC Nordsjælland, hvor vi desværre måtte tabe 2-0.

- Der er ingen tvivl om, at vi fik en fantastisk opbakning i Farum, og kan vi få nogenlunde samme opbakning i Hobro, så er det også med til at rykke os yderligere. Det var med til at bære spillerne frem, og jeg forstår stadig ikke, målt på spil og chancer, at vi tabte den fodboldkamp, for det var faktisk en rigtig god præstation.

OB har ni point efter sæsonens første seks kampe, mens Hobro står noteret for syv.

Superliga

Mere Superliga

Fokus