Niels Frederiksen: Der lå meget mere i kampen

Niels Frederiksen mener, at Brøndby havde fortjent bedre end at tabe i søndagens brag mod FC København.

Det sluttede uden nogen form for gevinst til Brøndby, da klubben fra Vestegnen søndag gæstede rivalerne fra FC København.

Udeholdet kom tidligt foran på en scoring af Kamil Wilczek, men FCK fik udlignet ved Viktor Fischer, der ligeledes var manden bag 2-1-scoringen i overtiden.

Brøndby havde ellers flere store chancer i både første og anden halvleg, og derfor ærgrede det Niels Frederiksen, at man ikke fik noget som helst med fra opgøret.

- Det var en hektisk kamp, som var meget intens. Der var chancer i begge ender, og jeg synes jo, at vi i første halvleg startede ret fint, og jeg var lidt ærgerlig over, at vi går til pause med 1-1, for vi har nogle kæmpe chancer, som vi godt kan score på, siger han til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Vi var lidt pressede i starten af anden halvleg - især de første 20-25 minutter - men vi slutter rigtig fint af, og vi har jo også nogle kæmpe, kæmpe chancer, som vi simpelthen skal score på.

- Og så skal vi selvfølgelig ikke lukke et mål ind i den anden ende. Det er dybt skuffende og ærgerligt, for vi syntes, at der lå meget mere i denne kamp end at tabe den.

Brøndby får besøg af FC Midtjylland i næste spillerunde.