Nordsjælland henter Bundesliga-veteran ind som assistent
2016-01-08 13:13
Foto: FC Nordsjælland

Otto Addo skal assistere Kasper Hjulmand i FC Nordsjælland.

Næsten 300 Bundesliga-kampe skal fremover stå på sidelinjen ved siden af FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand. Den nyligt opkøbte Superliga-klub er i gang med at forstærke omkring førsteholdet, og her har man altså fundet Otto Addo, der er en tysk-født ghaneser og tidligere Bundesliga-spiller.

- Jeg glæder mig virkelig til denne nye mulighed, og jeg glæder mig til at møde mine nye trænerkollegaer og selvfølgelig spillerne. Jeg er begejstret for det talent, som allerede er i klubben, og som jeg selv har stiftet bekendtskab med, når vi har mødt FCN’s ungdomshold i træningskampe. Det talent krydret med spillere fra Right to Dream, vil give os en unik chance for at udvikle spillere til det højeste niveau, siger Addo til klubbens hjemmeside.

- Otto ser fodbold på samme måde, som vi ønsker at spille her i FCN, og hans karriere både som træner og spiller i Tyskland har givet ham værdifuld erfaring. Den erfaring vil blive vigtig for vores arbejde i dagligdagen på træningsbanen både for vores spillere, men også for resten af trænerteamet, siger Kasper Hjulmand.

Otto Addo spillede 15 landskampe for Ghana og var med ved VM i 2006. Ligeledes har Addo vundet Bundesligaen med Borussia Dortmund.

Den 40-årige FCN-assistent starter i sit nye job på mandag.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO