• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Ny AGF'er: Alarmklokkerne ringer i medierne

AGF er i pointkrise inden aftenens udekamp mod SønderjyskE - men panikken er endnu ikke nået til midtbanespilleren Nicolai Poulsen.

Af Torsten Kjems Hansen

AGF har slet, slet ikke fået den start på sæsonen, der var ønsket. Holdet har tabt de tre seneste kampe og står efter fire kampe noteret for bare et point. Det står langt fra mål med de forventninger og ambitioner, der er omkring at spille sig i top 6. 

Faktisk er AGF på 12.pladsen hægtet så meget af, at man selv med en sejr ude over SønderjyskE mandag aften ikke kan avanceret i tabellen, da Randers FC på 11. pladsen er noteret for fem point. 

Læs også: Optakt: SønderjyskE - AGF

En af de nye profiler på AGF-holdet kommer netop fra en tid i Randers FC. Midtbane-slideren Nicolai Poulsen er generelt glad for skiftet til AGF men er naturligt træt af pointhøsten. Han maner dog til besindighed omkring den dårlige start og understreger, at han i sin tid i Randers FC lærte at det hjælper at blive ved med at søge marginalerne i de hårde tider. 

-Når man læser medierne begynder alarmklokkerne at ringe, men der er altså kun spillet fire kampe og der er masser point at spille om endnu. Det hjælper ikke noget at søge over i en paniktilstand, det kommer der ingen sejre af, siger Nicolai Poulsen til stiften.dk

Læs også: AGF-sportsdirektør varsler flere indkøb efter Sana-farvel

-Vi må være realister og lægge endnu mere hårdt arbejde i det. Fordi tingene kommer ikke af sig selv, det kan jeg garantere. Der er kun én måde at komme ud af det på.

AGF hentede et point ude mod Hobro IK i første spillerunde men har siden tabt til FC København, FC Midtjylland og senest til Lyngby BK.

AGF møder SønderjyskE mandag aften klokken 19.00 på Sydbank Park - læs optakt til kampen her. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus