• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Ny BIF-assistent: Da jeg spillede for AGF, var Brøndby den værste modstander

Jesper Sørensen er en del af det nye trænerteam i Brøndby IF, hvor han sammen med Martin Retov skal agere assistent for Niels Frederiksen. Og den tidligere AGF og FCK-spiller forklarer, at Brøndby var den værste modstander som spiller.

Af Kristian Porse

Da Brøndby IF for en lille måneds tid siden offentliggjorde deres nye trænerteam, var der en tidligere Brøndby-konkurrent i blandt. Jesper Sørensen, der har en fortid som spiller i blandt andet AGF og FCK, skal nemlig være assistent for Niels Frederiksen sammen med Martin Retov. 

Og den nye assistenttræner har i sin tid som professionel fodboldspiller stået over for de blågule mange gange. Hele 25 gange har han spillet imod Brøndby IF, hvoraf han har tabt de 17 af dem. Og det er ikke noget, som Jesper Sørensen har glemt. Ifølge ham var Brøndby den værste modstander.

- Da jeg spillede for AGF, var Brøndby den værste modstander. Den her nye klub, der kom og tog den position, som AGF egentlig havde i 80' erne. Jeg kom op og spillede i starten af 90' erne for AGF, og der var stor konkurrence mellem de to klubber. Og så var jeg senere FCK'er. Ja, kan det blive værre, siger han ifølge Politiken. 

Jesper Sørensen mener i øvrigt, at Brøndby IF har været den vigtigste klub i moderne dansk fodbold. 

Sammen med Martin Retov har Jesper Sørensen stået i spidsen for opstarten i Brøndby, imens Niels Frederiksen har færdiggjort sin trænergerning for det danske U21-landshold. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus