• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Ny Brøndby-svensker: Vi skal lægge på hver uge

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Simon Hedlund gjorde en flot figur, da han debuterede for Brøndby i søndagens 3-3-kamp mod FC Nordsjælland, hvor han først synes at Brøndby fik gang i spillet efter pausen

Af Mikkel Sloth

Brøndby hentede i vinterens transfervindue den svenske offensivspiller Simon Hedlund i den tyske 2.Bundesliga-klub Union Berlin. Søndag fik Hedlund så debut for de blå/gule, da de i en hæsblæsende kamp spillede 3-3 på udebane mod FC Nordsjælland.

Simon Hedlund fik isoleret set en flot debut, hvor han var involveret i alle Brøndbys tre mål. Han fremtvang straffesparkene ved Brøndbys første og sidste scoring, og lagde assisten da Mikael Uhre scorede holdets andet mål.

Men på trods af den gode personlige præstation, så Hedlund alligevel mangler på holdets samlede indsats. Det fortalte han efter kampen til 3point.dk.

- Jeg synes blandt andet ikke, at vi får lagt pres på boldholderen. Derudover er det jo kvalitetsspillere, de (FCN, red.) har på holdet, så det bliver svært for os. Men jeg synes offensivt, at vi gør det godt. Defensiven fungerer også i nogle perioder, men det er første kamp efter pausen, og vi skal lægge på hver uge.

På trods af resultatet fortæller Simon Hedlund, at han var glad for at få sin debut for Brøndby. Og hvor Brøndby-holdets indsats ikke var lige imponerende gennem hele kampen, var Simon Hedlund imponeret over de mange Brøndby-fans, der havde taget turen til Farum. 

Næste kamp for Brøndby er på søndag, når de på udebane møder Esbjerg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.