• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

OB-profil håber at gå på ferie med en sejr

OB-profil håber at gå på ferie med en sejr
Foto: Lars Ronbog/Getty Images

Ryan Johnson Laursen håber på at slutte sæsonen godt af mod Silkeborg, som kommer til den fynske hovedstad søndag.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

OB skal søndag op imod Silkeborg i efterårssæsonens sidste kamp på EWII Park, og klubbens højreback håber, at det fynske mandskab slutter af med manér.

Den 25-årige højreback mener, at holdene vil være ekstra opsatte, når det går løs søndag. For Silkeborg handler det om, at man gerne vil slette det store nul ud fra antallet af udesejre i indeværende sæson, og for OB handler det om, at man gerne slutte godt af og tage endnu mere selvtillid med ind i opstarten til anden halvdel af sæsonen.

- Jeg tror, at alle holdene i den her runde kommer med noget ekstra og vil være ekstra opsatte. Det er altid rart at gå på ferie med en sejr og en god præstation, så man kommer ind i foråret med endnu mere tro og endnu mere håb. Selvfølgelig vil de være ekstra opsatte, men det vil vi i den grad også være, siger han til klubbens hjemmeside.

Hvor Silkeborg rent pointmæssigt er tættere på bunden af rækken, er OB særdeles aktuelle i kampen om at komme med i mesterskabsspillet, hvor Striberne har to point op til en fjerdeplads, men til gengæld kun ét point fra en ottendeplads.

Ryan Johnson Laursen mener, at det vil have stor betydning for Striberne at slutte efteråret af med tre point foran hjemmepublikummet.

- Det betyder rigtigt meget. Vi har spillet relativt godt på hjemmebane og har haft et spilovertag i størstedelen af kampene og fået skabt en masse chancer samtidig med, at vi har holdt buret rent i mange af kampene. Det skal vi naturligvis tage med på søndag for vi vil gerne slutte efteråret ordentligt af foran vores egne fans.

Når det kommer til selve kampbilledet på søndag, tror Johnson Laursen på et mere boldbesiddende OB-hold, der ifølge ham vil være endnu mere på kuglen, end man var i den omvendte kamp, hvor fynboerne var i førersædet på alle andre områder end på måltavlen.

- I forhold til udekampen mod Silkeborg er vores forudsætninger lidt bedre. Vi kommer til at have bolden mere, end vi havde der. Og som jeg husker det havde vi mange afslutninger på mål og jeg er helt overbevidst om, at de chancer vi får på søndag, bliver en del større, end dem vi fik på udebane.

Silkeborg kommer på en hård prøve, når de tager til Odense, hvor de ikke har formået at vinde en kamp siden 1999, og siden da er det blevet til 11 OB-sejre og seks uafgjorte kampe mellem de to hold.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus