• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Bedst og værst: Klasseredning gav SønderjyskE vigtige point

Fotro: Lars Rønbøg/Getty Imags

Lukas Fernandes stod for en akrobatisk klasseredning og sikrede dermed reelt SønderjyskE sejren i Odense. Tipsbladet.dk samler op med det bedste og værste fra opgøret på Fyn.

Af Martin Davidsen

TIPSBLADET.DK I ODENSE

OB – SønderjyskE 0-1 (0-1)
0-1 Marc Pedersen (9.)

Kampens bedste:
OB:
Der var ikke mange OB'ere, der skilte sig positivt ud, men højrebacken Mikkel Desler gjorde en god figur i store dele af kampen. Desler havde flere gode aktioner og kom med fine offensive tiltag. Defensivt lukkede han også fint af. 

SønderjyskE:
Målmand Lukas Fernandes er valgt udelukkende på grund af sin klasseredning på Izunna Uzochukwus skud kort før pausen. Den tidligere Lyngby-målmand sikrede med sin akrobatiske parade nogle vigtige point til sit hold.

Kampens værste:
Joan Simun Edmundsson har været god for OB i dette forår, men søndag aften ramte han ikke sit topniveau. Han var slet ikke farlig, og desuden slog han mange håbløse hjørnespark, der gjorde OB ufarlige på dødbolde.

Kampens detalje:
Før kick off blev OB-målmand Sten Grytebust hædret som Årets Spiller i klubben. Han fik overrakt en cykel som bevis på hædren, men da han ikke måtte have den med ned i målet, blev den eksperedet ud af banen af OB-legenden Poul Andersen, inden opgøret blev fløjtet i gang.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020