• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Med den flotte 3-0 sejr over FC København har OB sikret sig sølvmedaljerne før tid, og derved er de klar til Champions League-kvalifikation, når de tager hul på den nye sæson.

Af Christian Idskov

Aftenens 3-0 sejr over FCK betyder, at OB og cheftræner Henrik Clausen allerede nu kan se frem til Champions League-kvalifikationen i næste sæson. Og det gør man i allerhøjete grad. Således afslører Henrik Clausen, at man vil forstærke sig til det europæiske eventyr.

- Jeg har fået garanti for flere spillere i truppen, og vi satser på at få dobbeltdækning på samtlige pladser på banen. Men der skal selvfølgelig købes fornuftigt ind, siger Henrik Clausen til Ritzau.

- Der er ingen grund til, at huset ender på tvangsauktion, og vi vil hellere være gode på den lange bane, end blot at være stærke i en enkelt sæson, fortsætter OB-træneren.

Henrik Clausen er allerede begyndt at tænke på lodtrækningen, og der vil der være hold, han foretrækker frem for andre.

- Der er sikkert en del hold, der vil sige "yes", hvis de trækker os op fra bowlen, når der er lodtrækning, men der skal spilles om pladserne, og vi vil være klar til de kampe, udtaler træneren til Ritzau.