• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Otte med kontraktudløb i SønderjyskE: Vil forlænge aftalerne med en måned

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubberne forsøger lige nu at finde ud af, hvordan man skal løse situationen omkring kontrakter.

Af Kenneth Jensen

Der er ikke fundet en fælles løsning på, hvad man gør med kontrakter, der står til at løbe ud til sommer, men Superliga-klubberne håber i høj grad, det ender sådan, så man samlet kan beslutte at forlænge kontrakter med spillere, der løber ud til sommer, mens turneringen fortsat er i gang. Sådan er det også i SønderjyskE, hvor sportschef Hans Jørgen Haysen gerne vil give de otte kontraktudløb en aftale i en måned mere. Det siger han til Der Nordschleswiger.

Sæsonen i Danmark ventes først at blive færdigspillet i juli, og derfor skal SønderjyskE have klarhed over alle otte udløb, der tæller spillere som lejesvend Artem Dovbyk, Sebastian Mielitz og Johan Absalonsen. Deres aftaler løber ud 30. juni.

Læs også:Kees Luijckx afslører: Ajax-spiller lovede os penge for sejr

Statistikken siger nemlig, at ikke alle otte er at finde i SønderjyskE i næste sæson, men håbet er, at de vil være hos Haderslev-klubben lidt endnu.

- Vi havde diskussioner med alle otte spillere inden coronakrisen, og vi planlægger at gøre det mere specifikt snart. Den ene eller den anden spiller vil helt sikkert stoppe om sommeren - det har været tilfældet i tidligere år - men jeg håber først, at kontrakterne bliver forlænget en måned, siger Hans Jørgen Haysen til Der Nordschleswiger.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

SønderjyskE ligger aktuelt fjerdesidst i Superligaen og står til at skulle spille nogle nervepirrende kampe i slutspillet, hvor målet for Glen Riddersholms hold bliver at undgå at rykke ud af Superligaen.

Klubben møder Brøndby på udebane den 2. juni, mens der venter et opgør hjemme mod Silkeborg den 7. juni, inden der skal spilles slutspil.

Læs også:Træning som normalt i Esbjerg: Det er lidt underligt

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

Læs også:Fakta: Sådan ser det resterende kampprogram ud i Superliga-grundspillet

Superliga

Mere Superliga

Fokus