Overbevisende SønderjyskE slog Esbjerg

SønderjyskE sikrede sin anden sejr i træk, da de slog Esbjerg fB 3-1.

SønderjyskE var overbevisende og besejrede Esbjerg fB med 3-1 på hjemmebane, hvor 19-årige Peter Christiansen imponerede.

Det varede ikke længe, før de to hold kom frem til chancer. Allerede efter knap ti minutter havde SønderjyskE’s unge angriber, Peter Christiansen, haft sin første chance, og efter 20 minutter kom Carlo Holse også frem til en chance. Ingen af dem havde dog heldet med sig i første omgang.

Det havde de til gengæld i anden omgang. Efter 26 minutter headede Kees Luijckx et langt indkast videre til Christiansen, der bankede bolden i kassen.

Den føring holdt i næsten syv minutter, hvor Holse var på spil i den anden ende af banen. Fra kanten af SønderjyskE-feltet trykkede Holse af, og den sendte han flot op i det lange hjørne.

Efterfølgende stod der SønderjyskE på det meste, og Christiansen havde et par chancer til at gøre det til 2-1, og han havde en rigtig stor chance kort før pausen. Han manglede dog den sidste skarphed.

Et kvarter efter pausen kom føringsmålet for SønderjyskE imidlertid. Efter et velspillet angreb kunne Christiansen spille Eggert Jönsson fri, og den islandske midtbanespiller sendte bolden forbi den indskiftede Esbjerg fB-målmand Lasse Mikkelsen med en kølig afslutning.

Den scoring resulterede i et ændret kampbillede, hvor det var Esbjerg fB, som lagde pres på SønderjyskE for at lave et comeback, men den opgave blev sværere, da Oti efter 80 minutter blev vist ud for sit andet gule kort.

Kort før tid lukkede og slukkede Danny Amankwaa også festen, da han med en fin afslutning scorede til 3-1.

Dermed skal Esbjerg fB forsøge at sikre en top seks-placering i sidste spillerunde af grundspillet, mens SønderjyskE rykker længere væk fra bunden.