OB viste målnæse i Nykøbing-test
2016-02-23 11:58
Foto: tipsbladet.dk

Anders K. Jacobsen er skadesfri, men han kæmper for at finde topformen inden sæsonstart.

Den fynske angriber Anders K. Jacobsen havde et uheldigt efterår i OB. Han var plaget af en rygskade i efteråret og har også været mærket af problemer i vinterens opstartsfase, men nu er han skadesfri igen. 
 
Senest måtte han udgå af en testkamp for OB, men han melder sig helt klar til forårspremieren mod AGF.
 
- Det var bare for at være på den sikre side, at jeg blev skiftet ud, så der er ikke noget problem der. Jeg føler også, at det er på tide at være fri af skader, for rygskaden holdt mig ude alt for længe i efteråret. Det var ikke den start, jeg havde håbet på i OB, men nu er mit fokus bare på at komme tilbage i topform hurtigst muligt. Jeg ved godt, at det kun er gennem kampe, at det kommer til at ske, så selvom jeg vil gøre alt for at stå knivskarpt mod AGF, så er mit fokus samtidig på at arbejde mig ind i det og få nogle gode kampe i starten, siger Anders K. Jacobsen til ob.dk. 
 
Der er lagt op til, at OB vil spille med Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen i angrebet i foråret, men for førstnævnte handler det om at holde sig til i konkurrencen i truppen. 
 
- Det er altid dem, der gør det bedst, der spiller. Jeg har set rigtig mange gange under Kent, at det er dem, der har momentum, der spiller, og der kan en god træningsuge ændre meget. Men hvis det bliver mig og Festersen, så er vi begge nogle spillende typer, og vi løber på hver vores måde. Derfor skal vi være bevægelige, finde hinanden og være tydelige i vores løb for midtbanespillerne, så vi kan hjælpe hinanden både offensivt og defensivt, siger Anders K. Jacobsen.
SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO