• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Poulsen: Vi tabte ikke med vilje

Foto: Getty Images/Allan Hogholm

Simon Poulsen forklarer, at Sønderjyske ikke tabte med overlæg, men at de prøvede at satse offensivt for at vinde.

Af Benjamin Lillelund

Til sidste spillerunde i Superligaens grundspil kunne Sønderjyske ikke bruge en pointdeling til noget, så da kampen mod FC Midtjylland stod uafgjort 1-1 i kampens døende minutter, valgte de at satse offensivt.

Sådan udlægger Simon Poulsen det i hvert fald, efter Sønderjyske endte med at indkassere i mål i det 89. minut, så de endte med at tabe 2-1.

Efterfølgende er der spekuleret i, om Sønderjyske tabte med vilje for at ende på ottendepladsen og dermed ende i den gode nedrykningspulje i stedet for at blive nummer syv, og særligt Simon Poulsen er blevet offer for tvivl, da hans tilbageløb så mistænksomt ud.

Poulsen afviser dog pure, at de smed det uafgjorte resultat med vilje. I stedet var der tale om en offensiv satsning, der gav bagslag.

- Vi smider nogle af de høje folk frem, men så blev vi fanget på en kontra. Vi vidste godt, at det var alt eller intet. De har nogle hurtige mand fremme, og de var ved at score i to omgange. Når vi er så tæt på, skal den selvfølgelig have skuddet.

- Vi var nødt til at gå efter det (sejren, red.). Et uafgjort resultat var lort. Vi gik efter at smide alt frem, vi gik efter at blive sekser -  ikke efter at de skulle score. Ingen går på banen for at tabe en fodboldkamp, men den skulle have skuddet til sidst. Men det er klart, at når vi nu skal være med i det nedrykningsspil, så var den pulje selvfølgelig bedre end den anden. Og det er ikke nogen tvivl om, det er sådan, det er, siger Simon Poulsen til BT Sporten.

Sønderjyske er i nedrykningspulje mod OB, Lyngby BK og Randers FC. De har ti point ned til Alka Superliga-playoff-pladserne.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus