• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers-anfører: Det handler om at udnytte AGF's fejl

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hverken Randers FC eller AGF er vildt interesserede i at have bolden, så i stedet handler det om at udnytte, når de andre begår fejl, forudser Erik Marxen.

Af Anders Dehn

På torsdag er Superligaen tilbage, og det med et af sæsonens store opgør. Randers FC gæster AGF i det østjyske lokal- og rivalopgør, hvor førstnævntes anfører forudser, at det gælder om at drage fordel af de andres fejl, som han siger til Randers Amtsavis.

Det var netop det, Randers gjorde bedst, da holdet vandt i efteråret, mener Erik Marxen. Det var desuden et boldtab fra Mustapha Bundu, der førte til, at Randers gik videre til Europa League-playoff mod Brøndby IF for et år siden.

Læs også:Testkampe i coronapausen: Sådan gør Superliga-klubberne

- Det vil overraske mig, hvis de pludselig møder op med en indstilling om, at de skal til at spille tiki-taka. Hverken AGF eller Randers FC er interesserede i at have bolden så forfærdelig meget. Det handler i høj grad om at lukrere på modstandernes fejl, omstillinger og dødbolde. Det var vi dygtigere til, da vi mødtes sidst.

- Men jeg forventer, at det langt hen ad vejen bliver samme kampbillede igen, hvor ingen af holdene vil forære noget væk, men forsøge at slå til på de chancer, der altid vil komme, siger Erik Marxen til Randers Amtsavis.

Læs også:Randers vil af med angriber: Villig til at dække halvdelen af lønnen

Randers FC har generelt været bedst i de indbyrdes opgør i lang tid. Den seneste AGF-sejr var i august måned 2015, og siden har holdene mødt hinanden 11 gange, uden AGF har vundet.

Torsdagens opgør er desuden vigtigt for top 6. AGF er med en sejr sikker på en plads i mesterskabsspillet, men det ser sort ud for Randers med et nederlag.

Læs også:Randers-talent imponerer: Pæne adresser i Europa følger ham

Læs også:Ingen tyske tilstande: Men politiet vil være synlig til Superliga-åbningen

Læs også:Dommerchef med bøn til trænere og ledere: Tingene må ikke eskalere

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020